Vårt mål med golftrainer

Golftrainer startades med målet att hjälpa golfare i Sverige bli bättre, något som vårt PGA-Pro jobbar med dagligen. Genom att erbjuda effektiva hjälpmedel och tillbehör till bra priser så hoppas vi hjälpa alla golfspelare att träna bättre.

Varför har vi inte exempelvis klarna?

För att hålla priserna kan vi i dagsläget endast ta betalt via säker kortbetalning. Självklart skulle vi även vilja erbjuda våra kunder möjligheten att betala med exempelvis Klarna, men för att ha råd med de månatliga avgifterna och startavgiften, skulle vi behöva höja priserna då butiken är relativt nystartad. Det skulle motverka syftet med att få fler att köpa hjälpmedel och träna på sin golf korrekt, även om vi som driver butiken säkert skulle få större marginaler och försäljning av det. Vi hoppas att vi i framtiden kan erbjuda betalning via Klarna samt fri frakt via Postnord oavsett ordervärde.

Vi bakom kulisserna

Richard Sundström

Richard Sundström
PGA-PRO

Den drivande delen i verksamheten som även hanterar alla ordrar och kunder på sidan om sitt vanliga jobb som PGA-Pro på flera anläggningar i Gävleborg. Slår enligt Christoffer alldeles för kort, men håller sig på något sätt alltid mitt på banan och landar irriterande nära flagg på alla hål.

Christoffer Fallkvist

Christoffer Fallkvist
Kod-apa

Trött utvecklare på den norra sidan om 30-strecket både i ålder och i handikapp då tiden sällan finns för att göra någonting åt det. Men golfintresset sitter kvar lika hårt som det alltid har gjort. Som systemutvecklare modell tyngre med 16 års erfarenhet står Christoffer för de rent tekniska delarna.

Golftrainer AB Företagssäte

Golftrainer Sweden AB
Org.nr 556670-6577
LOGATAN 3
811 36 SANDVIKEN
Golftrainer Sweden AB innehar självklart F-skattesedel.