Om Golftrainer

Vi på Golftrainer agerar utifrån ett lite annorlunda koncept än de flesta butiker.

Som ett samarbete mellan ett PGA-pro och en systemutvecklare med golfintresse så försöker vi hjälpa golfare genom Sverige till bättre, mer givande träning och långsiktigt, bättre golfrundor. Butikens syfte är inte att tjäna jättemycket pengar, utan att hjälpa Sveriges golfare att bli bättre.

Du som besöker vår butik just nu märker säkert av att den fortfarande är under uppbyggnadsfasen, men helt fungerande. Vi hoppas bli helt klara inom kort och utöka vårt sortiment med fler hjälpmedel. Om du som besökare/kund vet om ett hjälpmedel som du tycker vi borde lagerföra, som du vet verkligen funkar, så tveka inte att kontakta oss. 

För nuvarande behöver vi behålla kortbetalning via PayPal Express som vår betalningslösning, då den lösningens avgifter är långt billigare än andra alternativ som exempelvis Klarna med mera. Självklart så önskar vi att vi kunde erbjuda fler betalningssätt, men i dagsläget är det ohållbart om vi ska kunna hålla låga priser. Att lägga på flera hundra per produkt för att erbjuda fler betalningslösningar skulle tyvärr motverka syftet att få fler att träna effektivt på sin golf, därmed är detta någonting vi väntar med till ett senare skede.